Referenties
 • Gerda Nijman 30 oktober 2017

  Jolanda, dank zij jouw goede adviezen en service heb ik prachtige, mooie ,warme en sfeervolle gordijnen in de woonkamer. En goed bijpassende verduisteringsgordijnen in de slaapkamer.
  Blij met t resultaat!!
  Groetjes Gerda

 • Janet Meinders 2 juli 2017

  Jolanda heeft ons goed geadviseerd bij de aanschaf en kleur bepaling van mooie houten jaloezieën in onze hal. Blij met het eindresultaat! Zeer tevreden over de snelle levering en plaatsing van de jaloezieën. Thanks Jolanda.
  Hessel en Janet

 • Joke ten Brink 8 juni 2017

  Yolanda heeft ons geweldig geholpen bij de inrichting van ons nieuwe huis. Na een eerste gesprek hebben Yolanda en Marga onze wensen verwerkt in een interieurplan, verlichtingsplan en kleurenadvies. Met als resultaat een ware, verrassende metamorfose. Korte lijnen, vlotte service, begeleiden bij het aankopen van de meubels. Wij zijn zeer tevreden, ons nieuwe huis is een echt “thuis” geworden. Yolanda en Marga, dankjewel!!!!
  Dik en Joke

 • Sandra Weimer 29 mei 2017

  Jolanda heeft bij ons thuis een hele renovatie gedaan. Pvc vloer, vouwgordijnen en nieuwe kleuren op de muren. Super blij mee altijd aan de afspraken gehouden in een woord super! Jolanda en Marga bedankt.

 • Melle en Annelies 12 oktober 2016

  Yolanda heeft van onze nieuwe woning een geweldig huis gemaakt!!! Voordat we in contact kwamen met Yolanda, wisten we eigenlijk niet dat ze zoveel meerwaarde heeft. Werkelijk in alles denkt ze mee. Dat hadden we zelf niet kunnen bedenken,kleuradvies, interieuradvies, raamdecoratie en nog zoveel meer. We zijn zeer tevreden en dankbaar!!!

Naam: *
E-mailadres: *
Bericht:

Vul de antispamcode hieronder in
captcha