Referenties
 • Aafke en Douwe 9 september 2016

  Van Yolanda hebben we goede adviezen gekregen en alles werd dan ook keurig netjes geregeld.
  We zijn heel blij en tevreden met het uiteindelijke resultaat.
  Het is voor ons eigenlijk een nieuw huis geworden.
  De vloeren en gordijnen zien er prachtig uit.
  We kunnen je dan ook zeker bij anderen aanbevelen.

 • Simona en Rene 6 augustus 2016

  Na de verbouwing van de woonkamer interieuradvies van yolanda gekregen. Ze heeft gezorgd voor de vitrages en plisse, s. Het geheel is prachtig geworden. Warm, modern en verrassend Service prima. Nogmaals bedankt.
  Simona en Rene

 • Mariken en Johan 30 juli 2016

  We hebben Yolanda gevraagd voor gordijnen, jaloezieën en plissé. Daarnaast heeft Yolanda kleurenadvies gegeven voor de muren en kozijnen. We zijn erg tevreden over het kleuren resultaat. Het is een huiselijke en warme woonkamer geworden! Ook nadat bleek dat de jaloezieën niet goed geleverd waren, konden we makkelijk contact opnemen met Yolanda en zij regelt het verder. De jaloezieën worden vervangen/gemaakt, zodat ook die mooi binnen ons nieuw interieur komen te hangen. Erg fijn dat we hier zelf niet achteraan hoeven!!

 • Thea en René 18 mei 2016

  We hebben Yolanda gevraagd om advies voor nieuwe gordijnen. Toen ze bij ons langs kwam hebben we op haar advies ook de muren en kozijnen geverfd. Yolanda heeft een moodboards gemaakt met kleuren die we zelf niet uitgezocht zouden hebben. Het resultaat is erg mooi geworden.De kamer is compleet verandert. We zijn erg tevreden.

 • Mondzorg Mellens 4 mei 2016

  Voor onze nieuwe tandartsenpraktijk waren wij op zoek naar mooie en praktische raamdecoratie. Wij hebben Yolanda ingeschakeld en kregen gelijk een goed advies.
  Met het eindresultaat zijn we super blij. De behandelkamers zijn, dankzij het goede advies van Yolanda, helemaal af!
  De service was helemaal top!
  Dank je wel.

Naam: *
E-mailadres: *
Bericht:

Vul de antispamcode hieronder in
captcha