Referenties
 • Petra v.d. Baan 1 mei 2016

  Na jaren zoeken hebben we eindelijk ons droomhuis in het centrum van Zuidlaren gevonden. De woning moest helemaal opnieuw worden voorzien van verf, vloeren en raam bekleding. Omdat we al vele goede berichten over Yolanda hadden gehoord, hebben we besloten om haar in de arm te nemen. Ze heeft ons geholpen met de kleurbepaling van ons hele huis, de raambekleding geleverd, de vloeren boven voorzien van prachtig laminaat en tot slot de overloop en trap voorzien van prachtige vloerbedekking. Met het eindresultaat zijn we dan ook ontzettend blij. Wij voelen ons helemaal thuis in ons nieuwe huis. Dus Yolanda, nogmaals bedankt voor al je hulp, tips en adviezen.

 • Friedrich en Heidi 2 maart 2016

  Wij zijn erg blij met het resultaat, de kleuren op de muren geven een lekker sfeertje. Ook de donkere houten jaloezieën staan erg goed. De styling van de inrichting geeft een gezellige sfeer.

 • sietze en wendy 18 januari 2016

  Wij zijn zo blij dat wij Jolanda hebben ingeschakeld. Door vele twijfels over de kleur op onze wanden was de knoop al snel doorgehakt toen Jolanda met 2 prachtige moodboards bij ons thuis kwam.Ook het regelen van de inbetween gordijnen was uitstekend geregeld.Geweldige service wij zijn super blij met het eindresultaat.

 • Tineke Oosting 15 december 2015

  Ben superblij met mijn nieuwe vouwgordijnen en rolgordijnen. Al dacht ik van tevoren te weten welke kleur ik wilde, wist Yolanda mij toch te overtuigen dat een andere kleur beter zou staan. En ze heeft gelijk gehad. Staat echt heel mooi. Alles op maat gemaakt en je hoeft je huis er niet voor uit want je kunt thuis alles uitzoeken. Top geregeld allemaal.

 • mirjam boer 11 december 2015

  Na veel nadenken en overleg met Yolanda toch besloten om een pvc vloer over plavuizen te leggen. Wat een geweldig mooie vloer! Hadden we veel eerder moeten doen! We krijgen heel veel positieve reacties! Super service!!

Naam: *
E-mailadres: *
Bericht:

Vul de antispamcode hieronder in
captcha