Referenties
 • Leo en Mientje 13 juli 2015

  Wij zijn erg blij met onze nieuwe gordijnen. Op advies van Yolanda verschillende kleuren gekozen. Het is echt heel mooi geworden. Prima service van Yolanda!

 • Rolf en Marianne 29 april 2015

  Ons nieuwe huis is nu echt af. Ik kan iedereen aanraden om Yolanda eens langs te laten komen voor een vakkundig advies. Ook eens een supersnelle levertijd.

 • Marinus en Maureen 23 maart 2015

  Na een verfbeurtje in de woonkamer, vonden we het ook nodig om de woonkamer gezellig(er) aan te kleden. Yolanda bedankt voor je advies.. We hebben nu veel meer warmte en sfeer in onze woonkamer. Wij zijn erg blij met de nieuwe vouwgordijnen en karpet. Yolanda bedankt!!!

 • Familie Bakker Haren 14 maart 2015

  Vandaag ontvingen wij onze karpetten. Geheel naar onze wens gemaakt en ze zien er fantastisch uit. Echt een aanwinst in de woonkamer.
  Dank Yolanda voor het goede advies, de zeer snelle en perfecte service.
  Wij zijn er zeer blij mee!

 • Wil 5 februari 2015

  Na een verbouwing lang gedubd over nieuwe gordijnen. Tot iemand ons Yolanda aanraadde. Is ons erg goed bevallen! De in-betweens en vouwgordijn werden ook vlot en vakkundig geplaatst. Ook toen het vouwgordijn vanaf de fabriek niet helemaal goed bleek te zijn, is dat zeer vlot door haar opgelost. Prima service hoor!

Naam: *
E-mailadres: *
Bericht:

Vul de antispamcode hieronder in
captcha