Werkwijze

Dik Interieur onderscheidt zich door haar unieke werkwijze: interieuradvies van concept tot oplevering. Dit houdt in dat we niet alleen advies geven over uw interieur, maar er ook zorg voor dragen dat uw nieuwe interieur geleverd én tot in de puntjes uitgevoerd wordt.

Ons stappenplan

Stap 1
Kennismaken
U wilt uw woning graag (opnieuw) laten inrichten. Ik kom graag vrijblijvend bij u thuis langs om te kijken hoe de woning er nu uitziet en om te luisteren naar uw wensen over de inrichting. Samen kijken we naar de huidige inrichting en bespreken wat er allemaal veranderd moet worden. Dat kan het complete interieur zijn of juist een kleine aanpassing.
Stap 2
Brainstorm
Nu ik precies weet wat u wenst en graag wilt ga ik aan de slag met mijn grootste passie: een interieur bedenken dat naadloos aansluit op uw wensen. Ik zorg dat ik altijd op de hoogte ben van de nieuwste trends en neem dat ook mee in mijn advies. Als u dat graag wil, maak ik met veel plezier een moodboard waarop ik laat zien aan wat voor verlichting, meubelen, kleuren, stoffen en materialen ik denk. Zo kunt u direct de sfeer proeven van uw nieuwe interieur.
Stap 3
Presentatie
Mijn ideeën presenteer ik graag bij u thuis. Samen bespreken we de plannen en overleggen we over de details. Als u tevreden bent maak ik een offerte.
Stap 4
Realisatie
Nu we er helemaal over uit zijn hoe het gaat worden, beginnen we met de realisatie van uw nieuwe interieur. Ik heb jarenlange samenwerkingen met vele vakmensen, waardoor ik u ook in het realisatieproces volledig kan ontzorgen. Voor mij is dat niet meer dan vanzelfsprekend. Wij zorgen ervoor dat alles naar tevredenheid wordt uitgevoerd.